Qui somspacerModelsspacerDissenysspacerPreusspacerActivitatsspacerContactespacerEnllaçosspacer
Logo
Curiculum vitae         Exposicions         Premis        

Qui som

El Taller de ceràmica 4x1 desenvolupa la seva activitat en un taller ubicat al Barri de la Ribera, un dels indrets amb més encís i solera de Barcelona. Un lloc on els carrers comuniquen les històries i els costums d'aquesta ciutat.

La seva ceràmica segueix els mateixos criteris, arrelada a les tècniques tradicionals i cuidada fins al més mínim detall. Connecta amb un sentit estètic, amb una presència del lloc, del mar, de Barcelona, que es transmet en cadascuna d'elles a través de la seva concepció, forma i color. La textura, té una sensualitat al tacte i una sonoritat que ens transporta a llocs banyats  per un mar, el Mediterrani.


   


Els integrants del Taller de Ceràmica 4x1 són Cora Egger nascuda a Zürich el 1972 i Marc Vidal nascut a Barcelona el 1972.

Elaboració,

Les peces del taller 4x1, són obres realitzades artesanament, fruit d'un aprenentatge i  d'una continuada experimentació, a fi d'aconseguir que cada ceràmica sigui única i de qualitat excepcional.

Els materials emprats en la seva elaboració han seguit un procés de cuidada selecció, buscant sempre una màxima aportació de qualitat en el producte, durant el seu procés i en la seva realització final. Cada peça està tornejada a mà i cuita dues vegades per aconseguir una màxima perfecció en l'esmalt. Els esmalts es realitzen en el propi taller, cuidant de manera especial la utilització dels materials.